Da bivši predsjednik opštine Kolašin a sadašnji ministar u Vladi Crne Gore, očigledno, ima alergijsku reakciju od svog rodnog grada, potvrdilo se i danas kada se nije pojavio na dugo najavljivanoj panel diskusiji povodom Dana Evrope u Kolašinu, navode iz Pokreta zajedno gradimo Kolašin.

Na panel diskusiji koja je organizovana u Centru za kulturu učešće su uzeli Riccardo Serri, zamjenik šefa Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori, kao i dr Ralf Reusch zamjenik šefa misije Ambasade Njemačke u Podgorici.

“Pored njih na panelu su učešće uzeli i Bojan Božović, državni sekretar u Ministarstvu evropskih poslova i Petko Bakić predsjednik Opštine Kolašin, a planirano je i najavljeno prisustvo ministra Vladimira Martinovića, koji se iz „opravdanih“ razloga nije pojavio na panel diskusiji u Kolašinu. Zbog ponovnog odustva ministra Martinovića koji je izbjegao građane Kolašina i na sjednici Skupštine opštine Kolašin kada se raspravljalo o  projektu osnježavanja i kada mu je „obraz“ branio ministar ekonomskog razvoja gospodin Đeljošaj, koji je rekao da je njegov kolega iz Vlade bolestan, postavljamo opravdano pitanje:Ko je izabrani ljekar ministra Martinovića?, navodi se u saopštenju Pokreta zajedno gradimo Kolašin.

Jer ko god da je, dodaju,očigledno da Ministar ima hronični poremećaj koji izabrani ljekar ne liječi-izbjegavanje građana Kolašina koji su došli da na panel diskusiji postave pitanje, zdravom i pravom ministru, spremnog da na sva škakljiva pitanja iz resora kojim rukovodi da odgovor.

“Na kraju ostaje samo da se pitamo da li ministar koji je svoju političku karijeru počeo u našem gradu planira da se na sljedećim izborima za glasove građana bori u Kolašinu ili pak negdje drugo?”, zaključuje se u saopštenju.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta