NAJNOVIJE

Odbornici URE, PzP-a i Posebnog kluba saopštili su da su potpisali Memorandum o saradnji i poručili da neće izaći iz podgoričke većine. Isključuju bilo koju mogućnost saradnje sa Demokratskom partijom socijalista (DPS).

Sa konferencije za medije su poručili i da neće donositi odluke bez konsenzusa.

Taj memorandum, kako su rekli, nema snagu koalicionog sporazuma.

Novoformirani blok čini 11 odbornika.

Kako su ranije saopštili, zajedničko djelovanje u budućem periodu ima za cilj saradnju na programskim osnovama uz potpuno poštovanje ranije potpisanog koalicionog sporazuma postojeće odborničke većine.

“Potrebe građana i građanki Podgorice su nam na prvom mjestu kao i funkcionalna gradska uprava. Svoj doprinos ostvarenju navedenog cilja, u Skupštini Glavnog grada, daćemo kroz koordinisano i zajedničko djelovanje naših odbornika”, navode u saopštenju nakon sastanka odbornici URE, PzP-a i Posebnog kluba.

Ističu da parlamentarna većina i dalje postoji, ali uz promjenu konstituenata vlasti koja se mora konstatovati i poštovati.

Izvor: Portal RTCG

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta