Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Foto: Youtube Glavni grad

Pokret “Svi za naš GRAD – dr Ivan Vuković” predao je danas više od 25.000 potpisa podrške građana za izbornu listu kandidata za odbornike u Skupštini Glavnog grada Podgorica.

Nosilac liste gradonačelnik Ivan Vuković je zahvalio svim budućim odbornicima na povjerenju, mladim aktivistima na entuzijazmu i sugrađanima na ogromnoj podršci. On je podsjetio da su sinoć, u sjajnoj atmosferi, pred više od tri hiljade građana, predstavili odborničku listu pokreta “Svi za naš GRAD – dr Ivan Vuković”. Taj pokret, kako je istakao, okuplja ljude različitih vjera i nacija i različitih generacija, različitih političkih uvjerenja i one koje politika apsolutno ne zanima.

“Zajedničko im je to što razmišljaju progresivno, građanski i evropski. I svi oni vole grad u kom žive i žele da doprinesu njegovom budućem razvoju”, rekao je Vuković i ponovio da je pokret “Svi za naš grad” otvoren za sve ljude koji vole Podgoricu i žele da doprinesu njenom razvoju.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Dokumenta