Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
pg biro

Foto: PG Biro

Ekipe gradskog preduzeća “Putevi” završile su radove na sanaciji drugog dijela Bulevara knjaza Danila na potezu od kružnog toka kod TC Big Fashion do kružnog toka za nikšićku magistralu, kao i potez od kružnog toka kod TC Big fashion ka Atlas Capitalu na dužini od oko 370 metara.

Kako je saopšteno iz Glavnog grada, radovi su obuhvatili rezanje, raskopavanje, mašinsko struganje, iskop, valjanje tampona u slojevima, izdizanje slivničkih rešetki atmosferske i fekalne kanalizacione mreže, izradu izravnavajućeg sloja, ugradnju asfaltne mase, kao i obilježavanje horizontalne signalizacije, ugradnju vertikalne signalizacije i ugradnju asfaltnih platformi. Dužina jedne bulevarske trake je 810 m, a prosječna širina je 7.5 m. Vrijednost radova iznosila je preko 405.000 eura.

“Završetkom ovih radova kompletno je uređena jedna od najprometnijih saobraćajnica u ovom dijelu grada i ulaz u Podgoricu iz pravca Cetinja i Nikšića sada izgleda puno ljepše”, navode iz Glavog grada.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta