Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Podgorička policija je preduzimajući aktivnosti na pojačanoj kontroli lica i vozila u užem gradskom jezgru pronašla manja pakovanja opojnih droga heroin i marihuana, kao i dva pištolja, saopštili su iz Uprave policije.

“Kontrolom lica Lj.Đ. (32) pronađen je pištolj M70 kalibra 7.65 mm sa četiri komada municije. On je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Kontrolisan je i I.M. (38) kod kojeg je pronađeno manje pakovanje opojne droge heroin, dok je kontrolom B.M. (27) pronađeno manje pakovanje opojne droge marihuana. Protiv I.M. i B.M. su podnijeti zahtjevi za pokretanje prekršajnih postupaka zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe opojnih droga”, navodi se u saopštenju.

Prilikom kontrole vozila kojim je upravljao J.B. (25) podgorička policija je, kako navode, pronašla startni pištolj i njemu je izdat nalog po odredbama Zakona o oružju.

PRATITE NAS

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Dokumenta