Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Foto: UCG

Besplatan program obuke Student Bussines Hub koji pohađaju 23 polaznika, od čega 16 studenata završnih godina Univerziteta Crne Gore, počeo je u subotu 25. septembra. Prvi trening koji pohađa druga generacija nosio je naziv “Ko sam ja danas i ko sam potencijalno ja” i bio je namijenjen osvještavanju ličnih potencijala kod svakog od polaznika pojedinačno.

Program se može posmatrati kroz trening od tri cjeline, gdje studenti na početku dublje upoznaju i prepoznaju sebe, šta zaista žele od svoje budućnosti i na koji način mogu dostići definisani cilj. Dalje, studenti će savladati i praktične vještine koje će im omogućiti da dođu upravo do tog cilja i daljih ličnih napredaka, a pored toga će dobiti nova znanja koja će ih spremiti za poslovni svijet i svijet biznisa (“Komunikacijom i dijalogom do uspjeha”, “Feedback – primanje i davanje”, “Koncept vremena”, “Donošenje odluka i efikasni sastanci”). Na samom kraju, zaokružiće sve naučeno i imaće priliku da nauče kako da se izbore sa svim izazovima koje budućnost može donijeti (“Mladi lideri novog doba”).

Podsjećanja radi, obuku organizuje Karijerni centar Univerziteta u saradnji s kompanijom Balance2Business.

Cilj cjelokupne obuke je priprema sudenata za poslovni ambijent i rad na njihovim vještinama poslovanja. S obzirom na pozitivna iskustva polaznika prvog dijela Student Bussines Hub programa,  organizatori a i novi učesnici izrazili su nadu da će treninzi unaprijediti njihova znanja i vještine.

Glavni predavač na obuci je osnivačica kompanije Balance2Bussines Jelena Vuletić koja studentima prenosi svoja znanja dobijena u bogatoj radnoj karijeri.

Studenti će nakon završene obuke kroz program Student Business Hub, koji se održava u zgradi Rektorata Univerziteta Crne Gore, dobiti sertifikat kao potvrdu o uspješno odrađenom programu.

PRATITE NAS

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Dokumenta