Search
Close this search box.

Počelo postavljanje državnih zastava u susret Danu nezavisnosti

Povodom 21. maja, Dana nezavisnosti Crne Gore, ekipe Komunalnih usluga, započele su postavljanje nacionalnih zastava na podgoričkim stubovima javne rasvjete. Ukrašavanje grada, kako su najavili,  predviđeno je na više lokacija,  te će uoči Dana nezavisnosti, svaki gradski bulevar biti okićen državnim zastava.  

Ukrašavanje grada nacionalnim simbolom Crne Gore, zastavom,  trenutno je najznačajnija aktivnost Komunalnih usluga Podgorice, istakli su iz ovog preduzeća. Ulična rasvjeta na bulevarima Svetog Petra Cetinskog, Ivana Crnojevića, Stanka Dragojevića, Revolucije, kao i Džordža Vašingtona, biće okićena cnogorskim zastavama.

„Već su postavljene zastave kod bulevara na mini obilaznici na Zlatici , kod kružnog toka na Zabjelu , zatim put prema mjesnoj zajednici Rogami i druge lokacije“, kazala je PR menadžerka preduzeća “Komunalne usluge” Maja Vukčević.

Dinamika postavljanja zastava uoči Dana nezavisnosti, usklađena je sa redovnim radnim aktivnostima, navodi Vukčević.

„Naše ekipe su svakodnevno na terenu rade u dvije smjene radi otklanjanja kvarova koji su prijavljeni od strane nadležnih organa i od strane građana, trenutno se nalaze na više lokacija kako na gradskom tako na vangradskom području“,

OFF Sve nedostatke i sugestije građani mogu prijaviti putem brojeva telefona koje mogu naći na sajtu preduzeća, od 7 do 23 sata, svakog radnog dana,  ili lično u njihovim prostorijama koje se nalaze u ulici Zetskih vladara na Zabjelu, poručuju iz Komunalnih usluga.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments

Najnovije

Povezani članci