podgorica.me

Foto: podgorica.me

Ekipe gradskog preduzeća Komunalne usluge d.o.o. pored svojih svakodnevnih aktivnosti na održavanju objekata javne rasvjete i svjetlosne signalizacije, danas su počele sa radovima na tradicionalnom novogodišnjem ukrašavanju Podgorice, saopšteno je iz Glavnog grada.

Foto: podgorica.me

“Kao i prethodnih godina okitićemo ulice užeg jezgra grada. Ukrasi će i ove godine biti postavljeni na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, na potezu od raskrsnice sa Ulicom Marka Miljanova do raskrsnice sa Bulevarom Džordža Vašingtona”, navode u saopštenju.

U planu je i ukrašavanje Bulevara Džordža Vašingtona.

“Komunalne usluge u saradnji sa Glavnim gradom ulažu sve napore kako bi Podgorica bila ukrašena kao i drugi evropski gradovi, odnosno, kako bi napravili prijatnu prazničnu atmosferu i ugodan ambijent za sve naše sugrađane i posjetioce uoči predstojećih novododišnjih praznika, a sve u skladu sa preporukama vezanim za uštedu električne enerije. Shodno navedenom, biće postavljene novogodišnje figure koje su mali potrošači”, ističe se u saopštenju.

Foto: podgorica.me

Osim toga, Komunalne usluge će, dodaju, u kontinuitetu pratiti energetsku situaciju, te u slučaju pogoršanja iste preduzeti eventualne mjere, a sve u skladu i u koordinaciji sa nadležnim organima.

“Naše Društvo planira da sa novogodišnjim ukrašavanjem završi do 19. decembra, Dana oslobođenja Podgorice, kada je u planu i puštanje u rad novogodišnje dekorativne rasvjete. Sve nedostatke na objektima javne rasvjete, svjetlosne signalizacije i naravno na novogodišnjim ukrasama, građani mogu prijaviti putem telefona na broj 020/623-927 ili lično u prostorijama našeg Društva koje se nalazi u Ulici Zetskih vladara bb na Zabjelu”, zaključili su u saopštenju.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta