Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ekipe gradskog preduzeća Komunalne usluge počele su sa izvođenjem radova na modernizaciji javne rasvjete na mini obilaznici od Zlatice do Zabjela.

“Riječ je o vrijednom projektu koji se realizuje fazno, a dinamika radova će zavisiti od vremenskih prilika”, navode iz PG Biroa.

Potez od Zlatice do kružnog toka na Zabjelu obuhvata Bulevar Vilija Branta, Bulevar I proleterske, Bulevar Peka Dapčevića, Bulevar Josipa Broza Tita i Bulevar Šarla de Gola.

“Na pomenutoj saobraćajnici, u planu je zamjena starih energetski neefikasnih svjetiljki sa savremenim LED svjetiljkama, te ugradnja oko 500 komada, novih led svjetiljki. Vrijednost pomenute investicije iznosi oko 260.000 eura”, ističu iz PG Biroa.

Podsjećamo da je Glavni grad u prethodnom periodu posvećeno radio na unapređenju ove vrste infrastrukture.

“Danas je Podgorica grad čija pokrivenost savremenom LED rasvjetom iznosi preko 90 odsto, što je izuzetan podatak i zahvaljujuči čemu je prva u regionu prema dostigućima u ovoj oblasti razvoja gradova”, zaključuje se u saopštenju.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta