Foto: PES

Povodom tvrdnji nekadašnjeg poslanika Nebojše Medojevića o postojanju konkretnih dokaza da je Abazović uključen u šverc cigareta, očekujem da nadležni reaguju i pozovu Medojevića na saslušanje, saopštio je poslanik Pokreta Evropa sad (PES).

“Jako je važno za građane Crne Gore da se otkloni i ova dilema, te da se ustanovi da li je bivši koordinator službi bezbjednosti uključen u šverc cigareta ili je Medojević koji je sadašnji memorandumski partner Abazovića govorio neistine”, saopštio je Pižurica.

Ovo je jako važna tema za građane Crne Gore, pogotovo što je, kako je kazao, borba protiv organizovanog kriminala i korupcije u vrhu prioriteta svih odgovornih činilaca društva.

“Takođe, ukoliko nisu tačne tvrdnje gospodina Medojevića, očekujem da Abazović podnese tužbu i dokaže na sudu šta je istina”, kazao je Pižurica.

Upravo je, kako je kazao, aktuelni premijer, kao žrtva kontinuiranih i neutemeljenih napada od gospodina Medojevića, zaštitu potražio na sudu.

“Tada, aktuelni Abazovićev memorandumski partner nije pružio bilo kakav dokaz kojim bi potvrdio svoje navode, koje je godinama iznosio” rekao je Pižurica.

Stoga, on dodaje da je jako važno i zbog javnosti da se razjasni ko je u pravu, Medojević ili Abazović, a memorandum o saradnji neće biti ugrožen, jer sam siguran da će dva jako bliska ideološka partnera prevazići sve nekadašnje trzavice.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta