Pitanja koja treba da postavite osobi u koju ste zaljubljeni

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Neka od ovih pitanja možda deluju previše ozbiljno, a neka na prvu loptu naivno, ali svi odgovori će vam pomoći da bolje razumijete osobu u koju ste zaljubljeni. Ako odgovora nema, dobro razmislite o sljedećem koraku… I, ne zaboravite – ovo nije intervju! Pitanja postavljajte sporadično, i kada osjetite da je pravi trenutak.

Šta te zaista raduje?

Svi vole da pričaju na vesele teme, naročito ako treba da izdvoje njima lično zabavne aspekte. Takođe, odgovor će vam dati uvid da li stremite ka istim stvarima.

Imaš li životni moto?

Kada neko izdvoji ono što naročito cijeni u životu, to će vama poslužiti kao smjernica za to kako da dalje razvijate ljubavni odnos.

Kako izgleda tvoj idealni dan?

Osim što je tema interesantna za razgovor, otkriće da li je osoba koja vam se sviđa najviše okupirana poslom, izlascima, ili nečim trećim.

Šta radiš kada želiš da se opustiš?

Naizgled naivno pitanje pružiće uvid da li je osoba u koju ste zaljubljeni ekstrovertna ili introvertna. Uz to će vam dati ideju za zajedničke aktivnosti.

Čega se najviše plašiš?

Ukoliko bude odgovora, to znači da postoji povjerenje, a ono je temelj za kvalitetan odnos. Podijelite i vi vaš strah, jer ćete se na taj način više povezati.

Koje pravilo voliš da kršiš?

Pomjeranje granica i rušenje tabua jeste poželjno. Ali, ako odgovor bude u koliziji sa vašim viđenjem svijeta i moralnih načela, razmislite o sopstvenim granicama.

Da li postoji nešto uvrnuto što te privlači?

To može biti nešto konkretno, ili pak apstraktno. Međutim, poenta je da izvučete informaciju kako on ili ona razumije pojam uvrnutog.

Šta si prvo pomislio/la o meni?

Veoma je važno da dobijete odgovor jer, osim što je prvi utisak važan, saznaćete da li persona koju simpatišete potencijalno vidi vas u ljubavnom svijetlu.

Da li sada želiš da budeš u vezi?

Odgovor ne bi trebalo da ostane samo na „da” i „ne”, već da se malo elaborira na temu. Iz toga ćete jasno vidjeti da li se uklapate u planove dotične osobe ili ne.

Ko ti je iz porodice najbliži/a?

Porodični odnosi su kompleksni, ali krucijalni za razumijevanje nekoga. Oni će otkriti iz kakvog okruženja dolazi osoba koja vam se sviđa, i kako reaguje na bliskost.

Kakav je tvoj najbolji prijatelj/ica?

Ljudi najviše govore o sebi onda kada pričaju o nekom drugom. Zato će uvid u prijatelja ili prijateljicu biti pokazatelj kakve osobine neko zapravo cijeni.

Šta je najljepši poklon koji si ikada dobio/la?

Pored toga što ćete i sami dobiti ideju šta biste to mogli da podarite simpatiji, otkrićete da li ona teži ka materijalnim stvarima ili ka sentimentu.

Kada novac ne bi bio problem, šta bi radio/la?

Naravno ovdje se uopšte na radi o novcu, već o tome da otkrijete šta nekog suštinski interesuje, čime zapravo želi da se bavi, i šta mu je od posebnog značaja.

Koje mjesto želiš da vidiš prije nego što umreš?

Jeste da zvuči dramatično, jer se pominje smrt, ali to će nekog motivisati da dodatno razmisli o odgovoru. On će ukazati da li ste podjednako avanturistički nastrojeni.

Ako bi morao/la da jedeš jedno jelo do kraja života, koje bi to bilo?

Cilj je biti nonšalantan i zabaviti se, pa će reakcija pokazati da li je neko opušten i neposredan. A ako sve bude kako treba, znaćete šta da spremite za romantičnu večeru.

Ako bi morao/la da jedeš jedno jelo do kraja života, koje bi to bilo?

Cilj je biti nonšalantan i zabaviti se, pa će reakcija pokazati da li je neko opušten i neposredan. A ako sve bude kako treba, znaćete šta da spremite za romantičnu večeru.

Izvor: citymagazine.rs

Posljednje:

VEZANE VIJESTI

POSLJEDNJE:

VEZANE VIJESTI:

Dokumenta