Foto: Gradski.me

Branilac Aleksandra Aca Mijajlovića, advokat Zoran Piperović, tvrdi da je tom osumnjičenom neko jutros zloupotrijebio telefon i na njegovom broju instalirao aplikaciju Telegram, te da vjeruje da je to učinjeno kako bi sa tog broja razmjenjivali poruke oko cigareta i to kasnije iskoristili kao dokaze protiv njega, jer ih nemaju.

On je “Vijestima” rekao da će već danas obavijestiti postupajućeg tužioca Miroslava Tutkovića o toj zloupotrebi i tražiti od njega da procesuira one koji su to učinili.

Piperović je podsjetio da je Mijajlović u Istražnom zatvoru i da mobilni telefon koji mu je oduzet nije kod njega.

“Jutros u 9.01 na broju Aleksandra Mijajlovića instalirana je Telegram aplikacija. Ne sumnjam da će poslije podne Aco tobož da piše Ranku, Peru i Đuru, da razmjenjuju poruke oko cigara, i da će to iskoristiti kasnije kao dokaz kojega dosad nema. Da sam zloban, izustio bih i ime onoga ko je otvorio tu aplikaciju, ali neću, jer još nisam siguran. Ali, ovo što se sad uradilo je skandal prve vrste i kancelarija će odmah da obavijesti glavnog specijalnog tužioca i specijalnog tužioca Turkovića, da se spriječi i preduprijedi ovaj skandal nezapamćenih razmjera. Onaj koji bi mogao da učestvuje u tome nije formalno u bezbjednosnom sektoru. Ali, neka čitaoci odgovore ko bi ovo mogao napraviti. Ovo što je urađeno je krivično djelo i predlažem da se hitno po ovome formira spis, utvrdi ko zloupotrebljava službeni položaj i uhapse te ljude”, rekao je Piperović “Vijestima”.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta