Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Srbi, zapamtite jednom zauvijek, nijesu vam neprijatelji Hrvati, Albanci i Crnogorci, niti Evropska unija i Amerika, vaš jedini, najozbiljniji i najkrvoločniji neprijatelj je Aleksandar Vučić, poručio je poznati srpski karikaturista Dušan Petričić.

U osvrtu na izjavu gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, tokom obilježavanja “Oluje”, da ne razumije Srbe koji idu u Hrvatsku na more, Petričić je kazao kako “Aleksandar Vučić i njegova banda onemogućavaju opstanak građanima Srbije”.

“Razni Šešelji, Vulini, Brnabići, Orlići, Đukanovići, Vučićevići… unakazili su prošlost, sadašnjost i budućnost Srbije i ugrozili opstanak vaših porodica i potomaka. Stanite za trenutak, stavite prst na čelo i pokušajte da razumijete ovu prostu činjenicu. I ako je, kojim čudom budete razumjeli, uzmite stvar u svoje ruke i eliminišite definitivno i zauvijek ovo zlo. Samo tako Srbija ima šansu da preživi i pomjeri se iz ovog dubokog i mračnog tunela”, zaključio je on u razgovoru za “Danas”.

Izvor: Danas

PRATITE NAS

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Dokumenta