Petar Grašo sa vrha top liste dočekuje prinovu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Foto: Printskrin, Instagram

Otkako se saznalo za njihovu vezu, Petar Grašo i Hana Huljić postali su zlatni par hrvatske estrade, no oni uspješno odolijevaju interesovanju javnosti i ne otkrivaju gotovo ništa o detaljima privatnog života.

No, u medijima je ipak “isplivala” vijest da Petar i Hana čekaju dijete, iako muzičari ne žele komentarisati detalje, a srećnu vijest potvrdili su ljudi iz njihovog PR tima.

Baš zato što su “škrti” s objavama, javnost pažljivo prati svaki njihov potez, tako nikome nije promakla objava na društvenim mrežama Graša, a ujedno je to i prva objava nakon vijesti da će kroz nekoliko mjeseci postati otac.

Grašo je komentarisao samo uspjeh nove pjesme “Jel’ ti reka ko” koja već nekoliko sedmice obara sve rekorde slušanosti.

“Hvala što volite pjesmu zbog čega smo već dvije sedmice na vrhu HR Top 40 liste”, napisao je Grašo u pričama na Instagramu.

Osim što prinova u malu porodicu Grašo-Huljić stiže početkom ljeta, par se, prema izvoru portala Gloria, već dogovorio i oko imena bebe u slučaju da bude djevojčica, ali i da Hana rodi sina.

Krunu ljubavi par će dočekati u braku, a vjenčanje će se, tvrdi nam izvor, održati 19. februara, što su, da podsjetimo, i drugi mediji prenijeli kao informaciju koju su dobili od izvora bliskog paru.

Izvor: Gloria.hr

VEZANE VIJESTI:

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

© Gradski Portal 2021. - All rights reserved

Dokumenta