NAJNOVIJE


Foto: PES

Nakon konkretnih dosadašnjih rezultata Vlade i Skupštine Crne Gore, PES će se zalagati za stabilnost i posvećenost u daljem radu, saopšteno je iz ove stranke.

„Deblokiranjem pravosudnih institucuja, uvećanjem minimalnih penzija i konkretnom finansijskom i logističkom podrškom naših međunarodnih partnera za jako kratak vremenski period, najbolja su preporuka da se sa posvećenim radom i isporukom rezultata mora nastaviti.

Takođe, kada imamo kompletirane i funkcionalne institucije, ne postoji rizik za sprovođenje radnji ili zloupotreba, koje nisu u skladu sa pravnim tekovinama“, navodi se u saopštenju.

Politička stabilnost će, dodaju, omogućiti da osim uvećanih penzija, u obavezujućim rokovima, obezbijedimo najavljeno uvećanje minimalnih i prosječnih zarada.

„Nakon što smo dobili bespovratnu finansijsku podršku od Evopske komisije vrijednu oko 250 miliona eura za nastavak gradnje autoputa, dobijanje IBAR-a i zatvaranje pregovaračkih poglavlja, doprinijeće da se standard građana Crne Gore dodatno unaprijedi.

Stoga, svjesni smo odgovornosti, ali imamo odlučnosti da realizujemo sve ono što građani Crne Gore od nas očekuju“, zaključuju u saopštenju.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta