Foto: PES

Inicijalni odbor PES-a u Nikšiću pruža jednoglasnu podršku premijeru, Vladi, poslaničkom klubu i parlamentarnoj većini, da nastave sve procese započete nakon formiranja 44. Vlade Crne Gore, saopšteno je iz tog odbora. 

Prema njihovim riječima, u privredno ruiniranom gradu, a Nikšić je decenijama upravo takav, nakon ostvarenog programa Evropa Sad 1, nakon povećanja minimalnih penzija kao i najave sprovođenja programa Evropa Sad 2, odnosno povećanja minimalne i prosječne plate, našim brojnim sugrađanima je konačno pružena nada da se dostojanstven život ipak može vratiti i u njihove domove.

“Uz to, očekujemo svakako i nove investicije i privredna ulaganja u najvećoj opštini u državi, kako bi se spriječilo dalje iseljavanje prvenstveno mladih i obrazovanih koji trenutno svoju budućnost uglavnom ne vide u Nikšiću”, zaključuju u saopštenju.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta