Search
Close this search box.

PES Budva: Rješenje koje uzurpira vrtić potpisano u suton Abazovićeve Vlade, a Demokrate odgovornost pripisuju Vladi u kojoj učestvuju

Foto: PES

Lokalna lista Demokrata iz Budve, odnosno njihove kandidatkinje i kandidati na odborničkoj listi, kalkulantski i neutemeljeno manipulišu nadležnostima i postupanjima Ministarsta za prostorno planiranje, urbanizam i državnu imovinu, saopštili su iz Pokreta Evropa sad (PES).

Iz te partije navode da je u jeku „negative kojom odiše kampanja“, potcjenjujući svoje sugrađane, rješenje koje uzurpira vrtić potpisano u suton Vlade Dritana Abazovića, te dodaju da sada Demokratska Crna Gora pripisuje odgovornost Vladi u kojoj učesvuju.

– Rješenje, kojim je dozvoljena gradnja u blizini vrtića, potpisao je Državni arhitekta Vladan Stevović 10.05.2023 godine, 20 dana prije izbora vlade Milojka Spajića. Istine radi, rješenjima od 3. i 22. aprila 2024. godine koje potpisuje Srđan Gregović v.d. sekretara Sekretarijata za komunalno – stambene poslove Opštine Budva oduzima se prilazni put i predviđa rušenje ograde vrtića “Ljubica Jovanović – Maša” – navode u saopštenju.

Dodaju da su Opština Budva i njeni sekretarijati ti koji su uzeli djeci mir.

– Ne samo da je netačna tvrdnja da je resorno ministarstvo odobrilo prijavu gradnje i aminovalo gradnju investitora već ovu neistinu najbolje demantuje javno dostupno rješenje kojim je zabranjena gradnja jer je prijava gradnje investitora puna nedostataka. Na ovaj način Vlada Milojka Spajića ispravlja nepravdu i srljanje iz greške u grešku ove lokalne samouprave koja je sama sebe dovela pred uvođenje prinudne uprave. Usljed nedostatka vizije razvoja Budve Demokrate na ovaj način i kroz nekorektno napadanje PES-a pokušavaju da prikupe glasove Budvana, ali takva kampanja zasigurno nije u interesu naših sugrađana – zaključuju u saopštenju.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments

Najnovije

Povezani članci