Foto: DPS

Maćehinskim i indolentnim odnosom prema Ski centru Cmiljača na planini Bjelasica i drugim investicijama u Bijelom Polju, aktuelna vlast rizikuje brojne dalekosežne negativne posljedice po naš kraj. Tako se prije svega rizikuje moguće zaustavljanje radova u investicijama koje su u poodmakloj, a neke i u završnoj fazi, saopšteno je  iz OO DPS Bijelo Polje.

Napominju da druga jako bitna stvar koju je Vlada smetnula sa uma su građani, njihova dalja perspektiva kao i egzistencijalna valorizacija investicija koju vide od suštinskog značaja u njihovom životima.

„Buduća dva hotela, žičara i kompletni turistički kompleksi, promjene su koje građanima ovog kraja daju smisao daljeg razvoja i predstavljaju glavnu činjenicu zbog koje roditelji svoju djecu usmjeravaju ka turizmu, ugostiteljstvu, otvaraju se mali porodični biznisi, etno katuni itd”, navedeno je u saopštenju.

Upravo zbog brojnih problema koje mogu izazvati nebriga i nedomaćinski odnos Vlade Crne Gore prema investicijama u našem gradu, ukazuju iz bjelopoljskog DPS-a,  rizikuju se prekidi ugovora kao i tužbe od strane investitora koje bi slijedile nakon toga.

„To bi prouzrokovalo dodatno produbljivanje ekonomske krize po našu državu, pogođenu nestabilnošću epidemiološke, političke, i svake druge vrste”, ističu u saopštenju.

Oni pozivaju premijera i resorno ministarstvo da njihov apel shvate sa velikom dozom ozbiljnosti, opominjući Krivokapića da se još uvijek nije posjetio Bijelo Polje.

„Pozivamo premijera Krivokapića i resorno ministarstvo da naš apel shvate maksimalno ozbiljno, jer pokazatelj koliko je njima stalo do našeg grada i naših sugrađana pokazuje nebriga koju su iskazali time da se Krivokapić nije udostojio posjetiti Bijelo Polje od kako je postao premijer”, zaključuju iz DPS-a Bijelo Polje.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta