NAJNOVIJE

Premijer Zdravko Krivokapić još jednom je pokazao svoje elementarno neznanje i lošu namjeru kada je ponovo apostrofirao Patriotsko komitski savez kao “dio štaba paralelnog organa Veselina Veljovića, koji njima rukovodi, saopšteno je iz te partije.

“Sinhronizovanu kampanju u kojoj je PKS označen kao Milov, Jankov i Markov, predvodi upravo #nijemojpremijer, koji nam već dugo crta metu, ne želeći da prihvati jednu jedinu istinu: Da je PKS nastao i zato što njegova crkvena vlada čini sve da Crnu Goru dovede na koljena u svakom smislu i da postoji mnogo građana ove države, među kojima su komite i patriote PKS-a, koji to neće dozvoliti”, navode u saopštenju.

Dodaju da bi mnogi htjeli njihovu energiju i borbenost, ali će je imati samo oni koje srce izvuče na crnogorske ulice da se zajedno izbore za pravdu u Crnoj Gori.

“Boli ga, takođe, što je Veselin Veljović kazao da bi rađe bio s nama jedan dan, no 100 godina sa takvom Vladom. Nesposobni političar, a uz to i premijer države koja ne bi postojala da se on pitao, svaku podršku koju dobija naša partija, naravno da će okrenuti “na svoju vodenicu”. Ali džaba! Mogu njegovi portali, mediji, srpska trlababa trač novine, Informeri i Kuriri, lupati do zore, mogu nas razni Sergeji slikavati do besvijesti, privoditi u garaže i stanice, mogu nas udarati autima, ništa neće slomiti naš otpor prema nenarodnoj, krerikalnoj, anticrnogorskoj, antidemokratskoj vlasti koja je naumila da nam uništi našu svetinju Crnu Goru”, navode u saopštenju.

Traženje “krivca” u Patriotsko komitskom savezu i pokušaj njihove diskreditacije, dodaju, samo će im se obiti o glavu, onog trenutka kada shvate da se digla Crna Gora, njeni građani svih vjera, da brane svoj dom.

“Krivokapićevo bljutavo obraćanje sa “dragi narode”, samo pojačava prezir prema čovjeku koji ne prihvata da je Crna Gora država mnogih naroda, a ne samo “njegovog”. Njegova opsjednutost da je sve buntovno i plaćeno nekim parama, teška je zabluda u kojoj živi, jer voljeti čisto, bezuslovno i časno svoju domovinu, najveća je plata duhu i postojanju na ovoj izmučenoj zemlji”, zaključuju u saopštenju.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta