Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Foto: Gradski.me

Foto: Gradski.me

Zbog fudbalske utakmice Crna Gora – Srbija, danas od 15 sati pa do završetka meča biće zatvoren za saobraćaj Bulevar Ivana Crnojevića od raskrsnice sa Ulicom Marka Miljanova do raskrsnice sa Bulevarom Stanka Dragojevića, zatim u Ulici 19. decembra, od Ulice Vaka Đurovića, kao i skretanje od Hitne medicinske pomoći u pravcu Gradskog stadiona, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija će snimati utakmicu koja će se u okviru kvalifikacija za “Euro 2024” odigrati danas na Gradskom stadionu pod Goricom, sa početkom u 20.45 sati.

“Snimanje, uključujući i snimanje iz vazduha, vršiće se u vremenskom periodu od 15 do ponoći”, najavili su iz Uprave policije.

Shodno odredbama Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, uvažavajući činjenicu da je sportska priredba proglašena priredbom povišenog bezbjedonosnog rizika, kupovina ulaznica biće dozvoljena isključivo uz identifikacione dokumente (lična karta, putna isprava).

“Ulazak na Gradski stadion pod Goricom, biće dozvoljen isključivo uz važeće ulaznice”, napominju iz policije.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta