Foto: Mina

Rukovođenje Aerodromima Crne Gore pamtiću po mogućnosti da sa svojim saradnicima ostvarimo najbolje rezultate u istoriji ovog preduzeća, poručuje doskorašnji direktor Danilo Orlandić.

“U posljednje četiri godine opslužili smo milione putnika, uveli preko 30 novih avio linija i skoro duplirali profit preduzeća.

Ipak, dan kada je obustavljen avio saobraćaj svakako je jedan od najtežih. Godinu i po smo neprestano pokušavali da saniramo posljedice najveće krize u aviosaobraćaju, koliko je to u našoj moći i da osiguramo značajna finansijska sredstva za funkcionisanje ovog preduzeća u narednom periodu. U tome smo i uspjeli.

Čast je bila biti na čelu jednog od najvažnijih preduzeća naše zemlje, a iskrenu zahvalnost na saradnji i podršci dugujem svim zaposlenima bez kojih bi dobri potezi ostali na nivou ideja, a novoj direktorici Ani Lončarević i njenom timu želim sve najbolje”, napisao je Orlandić na Fejsbuku.

Izvor: Antena M

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta