Foto: Demokrate

Opštinska izborna komisija Budve potvrdila je izbornu listu “Demokrate- Ojačaj, Obnovi, Oživi- BUDVA ODLUČUJE, Ðorđe Zenović” čime je ova partija i zvanično postala učesnik izborne trke iz koje će, kako su uvjereni, izaći kao ključni konstituent buduće vlasti.

“U vremenu brojnih kombinatorika, prestrojavanja i teških optužbi na budvanskoj političkoj pozornici, Demokrate će voditi isključivo pozitivnu kampanju, usmjerenu na promociju, građanima dobro poznatih, ljudi koji čine našu listu, kao i na promociju razvojnih projekata i ideja za rješavanje teških problema, kojih je u našem gradu nažalost mnogo”, navode Demokrate.

Nosilac izborne liste Đorđe Zenović, nakon potvrđivanja liste, pozvao je građanke i građane Budve da se na izborima slobodno izraze i da bez straha od ucjena i pritisaka slobodno izaberu svoje predstavnike.

“A mi ćemo u predstojećoj kampanji dati svoj maksimum da upravo lista ,,Budva odlučuje” 26. maja bude vaš izbor! Ono što već danas mogu garantovati, jeste činjenica da će Demokrate biti ključan konstituent buduće vlasti, s obzirom na to da imamo najširi koalicioni kapacitet, a građane uvjeravamo da ćemo doprinijeti stabilnosti te vlasti, koja konačno svoj posao mora obavljati pune 4 godine u korist razvoja našeg grada koji je, a to građani znaju, nažalost bio po strani u prethodnom periodu. Tu smo da tu praksu zaustavimo”, naglasio je Zenović.

U narednih mjesec dana građankama i građanima Budve će, kako kaže, svakodnevno približavati planove za narednih 48 mjeseci, u kojima će, uvjereni su, vršiti vlast sa ciljem da Budvi donesu renesansu koju oni očekuju, a Budva zaslužuje.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta