Foto: Glavni grad

Na inicijativu gradonačelnice Podgorice prof. dr Olivere Injac formiran je operativni tim, koji čine zaposleni iz više gradskih službi i preduzeća, na čelu sa v.d. rukovodioca Službe za građane Vladislavom Dajkovićem. Njihov terenski rad će ubrzati rješavanje problema i doprinijeti neposrednoj komunikaciji sa građanima.

Uređenje grada, odnosno otklanjanje određenih nedostataka i rješavanje problema biće intezivirano tako što će članovi pomenutog tima biti na terenu gotovo svim radnim danima, te bilježiti koji su to problem koji otežavaju život u tim djelovima grada, bilo da je u pitanju rasvjeta, vodovodna mreža, asfaltiranje puteva, nedostatak parking mjesta, rješavanje problema buke i tome slično.

‘’Služba za građane je najbliži, pa i najbrži kanal komunikacije između građana Podgorice i gradskih institucija. Samim tim, srećan sam što imamo punu podršku gradonačelnice Injac i njenog tima, da naš rad podignemo na još veći nivo”, istakao je Dajković.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta