Foto: DPS

Sinoć je u Beranama održan događaj u sklopu kampanje povodom unutarstranačkih lokalnih izbora u DPS na kojem je okupljene članove pozdravio potpredsjednik partije Ivan Vuković. Sa trubine je poručeno da jedino DPS u Beranama iskreno brani interese Crne Gore.

Vuković je govorio i o samim unutarstranačkim izborima u DPS za koje kaže da predstavljaju krunu jednog reformskog procesa, ali i nov model demokratskog djelovanja u Crnoj Gori.

U svojstvu kandidatkinje za predsjednicu Opštinskog odbora DPS Berane Lidija Kljajić je zahvalila svima koju su joj dali podršku za kandidaturu za predsjednicu OO DPS Berane.

– Smatram da sam kroz protekle dvije godine koje sam provela na čelu postala još sposobnija i zrelija, te da ću u narednom mandatu dati još jači doprinos rastu naše partije. To je bio jedini motiv zbog kojeg sam podnijela kandidaturu, kao činjenica da sam svjestna da je naša partija postala jedino mjesto u Beranama gdje se iskreno brane interesi Crne Gore. Nažalost što je Berane postalo tako, ali vrijeme emancipacije naših građana i okretanje interesima Crne Gore je pokrenuto, a mi odlično znamo da bez naše partije nema ni evropske, ekonomski razvijene, bezbjedne Crne Gore ni Berana u njoj – kazala je Kljajićeva.

Takođe, ukazala je da Demokratska partija socijalista u Beranama konstantno povećeva broj glasača i podržavaoca.

– Posljednje ankete ovih dana pokazuju da je naša partija u vrhu podrške birača u Crnoj Gori a samo podatak da se u posljednje vrijeme u beranski odbor učlanilo oko 300 novih članova, a od toga značajan broj mladih, dokazuje da su zalaganje, programska načela naše partije za dobro Crne Gore i njenih građana jedini ispravan put i da ljudi uviđaju dominantnost državotvornih političkih principa DPS – saopštila je Kljajić.

Na tribini je govorio i Miro Nedić, koji je takođe kandidat za predsjednika Opštinskog odbora DPS Berane koji je istakao da iza njega stoje godine partijskog rada od mjesnog odbora i mini štabova preko rada u partijskim organima na lokalnom niovu do angažovanja na poziciju odbornika partije u SO Berane.

– Stava sam da uspjeh leži u činjenici da mjesni odbor jeste, i mora biti, ključna linija za uspostavljanje partijske ravnoteže, gdje se kroz neposredne kontakte sa članovima naše partije nastoje riješiti brojna pitanja koja ih opterećuju, a koja im veoma često u bitnom određuju osnovni kvalitet života, zato sa ponosom ističem uspješan rad i poznavanje rada na terenu jer sam dio jednog od najvećih mjesnih odbora u našem gradu koji karakterišu mnoge specifičnosti koje partijski rad na terenu čine izuzetno teškim i kompleksnim. Zahvaljujući dobroj organizaciji, individualnoj posvećenosti svakog od nas, sa stvorenim timskim duhom koji reflektuje pozitivnu prijateljsku energiju u samom mjesnom odboru, dostižan je i ostvarljiv željeni nivo rezultata – rekao je Nedić.

Osim toga izrazio je konstataciju da DPS u Beranama mora da uradi sve ne bi li dobio što veću podršku građana ovog grada.

– Moramo da osnažimo našu partiju, moramo da uključimo mlade ljude jer su oni budućnost svake partije. Moramo naći načina da to ostvarimo. Savjet mladih zaslužuje punu podršku svih partijskih tijela, a moju će posebno imati. Činjenica je da među mladima postoji sve manje interesovanja za bavljenje politikom, zato moramo inovirati nas kako bismo pridobili mlade ljude. Alijansa žena mora imati posebno mjesto jer žene po prirodi imaju bolje osjećaje i viđenja nekih procesa i dati im prostor za ideje i inovacije. To će biti moj prioritet, ali i prioritet tima na čijem čelu ću biti! Time ćemo se baviti u narednom periodu – zaključio je Nedić.

Opštinski odbor DPS Berane    sa članovima naše partije nastoje riješiti brojna pitanja koja ih opterećuju, a koja im veoma često u bitnom određuju osnovni kvalitet života, zato sa ponosom ističem uspješan rad i poznavanje rada na terenu jer sam dio jednog od najvećih mjesnih odbora u našem gradu koji karakterišu mnoge specifičnosti koje partijski rad na terenu čine izuzetno teškim i kompleksnim. Zahvaljujući dobroj organizaciji, individualnoj posvećenosti svakog od nas, sa stvorenim timskim duhom koji reflektuje pozitivnu prijateljsku energiju u samom mjesnom odboru, dostižan je i ostvarljiv željeni nivo rezultata”, rekao je Nedić.

Osim toga izrazio je konstataciju da DPS u Beranama mora da uradi sve ne bi li dobio što veću podršku građana ovog grada.

– Moramo da osnažimo našu partiju, moramo da uključimo mlade ljude jer su oni budućnost svake partije. Moramo naći načina da to ostvarimo. Savjet mladih zaslužuje punu podršku svih partijskih tijela, a moju će posebno imati. Činjenica je da među mladima postoji sve manje interesovanja za bavljenje politikom, zato moramo inovirati nas kako bismo pridobili mlade ljude. Alijansa žena mora imati posebno mjesto jer žene po prirodi imaju bolje osjećaje i viđenja nekih procesa i dati im prostor za ideje i inovacije. To će biti moj prioritet, ali i prioritet tima na čijem čelu ću biti! Time ćemo se baviti u narednom periodu -zaključio je Nedić.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta