Danas je u Vili Gorica održan sastanak ministarke odbrane Olivere Injac, sa članovima Savjeta za odbranu i bezbjednost: predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem, predsjednikom Skupstine Aleksom Bečićem i predsjednikom Vlade Zdravkom Krivokapićem, a povodom rješavanja važnih pitanja za funkcionisanje Ministarstva odbrane i Vojske Crne Gore, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

“Na sastanku su razmatrana brojna pitanja vezana za odluke koje su u nadležnosti Savjeta za odbranu i bezbjednost, a odnose se na postavljenja, unaprjeđenja i razrješenja oficira Vojske, na dužnostima u Vojsci i Ministarstvu odbrane.

Među tim pitanjima, svakako je bilo najvažnije imenovanje novog načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore. Očekuje se da odluka Savjeta za odbranu i bezbjednost o imenovanju novog načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore bude donijeta na sjednici Savjeta, koja će se održati do kraja ove sedmice”, navodi se u saopštenju.

Ovim saopštenjem, Ministarstvo odbrane, kako kažu, želi da informiše javnost o temama sastanka, a povodom dezinformacija koje su prenijeli pojedini mediji.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta