NAJNOVIJE

Kancelarija za prevenciju bolesti zavisnosti danas je, u saradnji sa Javnom ustanovom za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci Podgorica, u OŠ “Božidar Vuković Podgoričanin” u Podgorici realizovala dva interakcijska predavanja na temu “Prevencija bolesti zavisnosti”.

” Sa stručne strane prisutnima se ispred Javne ustanove obratila psihološkinja Dijana Milošević, dok je ispred Kancelarije za prevenciju bolesti zavisnosti sa iskustvene strane govorila Marija Zogović, Tokom njihovog izlaganja akcenat je stavljen na uzroke nastanka bolesti, posljedice bolesti konzumiranja PAS, kao i na izazove sa kojima se mladi susrijeću u periodu adolescencije. Predavanjima koja su zasnovana na interakciji obuhvaćena su šest odjeljenja IX razreda, a učenici su imali priliku da govornicama postave pitanja. U organizaciji predavanja ispred Osnovne škole učestvovale su psihološkinja Nada Maraš i nastavnica Jasmina Ličina “, navodi se u saopštenju.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Slobodan pristup informacijama

Dokumenta