mppu

NAJNOVIJE

Foto: MPPU

Druga Javna rasprava o Nacrtu Prostornog plana Crne Gore i Izvještaju o Strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu održana je danas u Podgorici, saopštili su iz Ministarstva prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine.

„Raspravi je pored predstavnika ministarstva i mnogobrojne zainteresovane javnosti, prisustvovao ministar prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine Janko Odović“, kazali su iz MPPU.

U uvodnom obraćanju ministar je ukazao na značaj ovog planskog dokumenta kazavši da je riječ o najznačajnijem dokumentu u državi nakon Ustava.

„Ministar je iskoristio priliku da uputi poziv najširoj javnosti da se svojim predlozima, komentarima i sugestijama aktivno uključi u kreiranje ovog strateškog dokumenta kako bi poštujući princip inkluzivnosti svih zainteresovanih strana, a uzimajući u obzir društvene, ekonomske i ekološke aspekte, osmislili bolje mjesto za život i rad“, saopštili su iz MPPU.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Slobodan pristup informacijama

Dokumenta