Gradski portal

Odbornici „Bloka 11“ razgovarali s Injac: Očekujemo da nam se omogući adekvatna participacija u lokalnoj vlasti


Foto: Blok 11
Potpisnici Memoranduma o zajedničkom djelovanju, odbornici Građanskog pokreta URA, Pokreta za promjene i Pokreta za Podgoricu tj. odbornici „Bloka 11“, sastali su se danas sa gradonačelnicom Oliverom Injac.

Kako je saopšteno iz tog bloka, na sastanku je bilo riječi o trenutnoj političkoj situaciji u Glavnom gradu i izazovima koji stoje pred lokalnom upravom. Sagovornici su naglasili da je neophodno poboljšati koordinaciju i efikasnost u interesu građana Podgorice.

“U konstruktivnom dijalogu, odbornici Bloka 11 poručili su da od Gradonačelnice očekuju da utiče da se dinamičnije i efikasnije realizuju predizborna obećanja, što kao lokalna vlast zajedno dugujemo građanima Podgorice”, navodi se u saopštenju.

Blok 11 je najavio da će uputiti Gradonačelnici jedanaest konkretnih inicijativa i da očekuju njihovu hitnu realizaciju. Te inicijative će ubrzo biti predstavljene i javnosti na konferenciji za novinare.

Takođe su poručili da očekuju da se što prije uvaži nova politička realnost, odnosno da se omogući adekvatna participacija Pokreta za Podgoricu, kako u skupštinskim radnim tijelima, tako i izvršnoj vlasti.

“Na taj način bi, smatramo, na adekvatan način preuzeli odgovornost za realizaciju predizbornih obećanja, nekada zajedničke stranke PES”, dodaju u saopštenju.

Takođe ističu kako imaju u planu, da naredni sastanak održe i sa predsjednicom Skupštine dr Jelenom Borovinić Bojović.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments

Najnovije