NAJNOVIJE

Odbor za bezbjednost i odbranu raspravljaće danas o inicijativi za kontrolno saslušanje premijera Milojka Spajića i ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića, povodom dešavanja na sjednici Vlade na kojoj je imenovan vršilac dužnosti direktora policije. Početak sjednice zakazan je za 10 časova.

Inicijativa su potpisali poslanici Demokratske partije socijalista Danijel Živković i Nikola Janović, Građanskog pokreta URA Filip Adžić, Socijaldemokrata Nikola Zirojević i Posebnog kluba Jevrosima Pejović.

U inicijativi navodi da je kontrolno saslušanje potrebno s obzirom na situaciju oko izbora v.d. direktora policije i dešavanja na sjednici Vlade, gdje su se njeni članovi međusobno optuživali za izvršenje krivičnih djela i kršenje zakona.

Kako je saopšteno na prethodnoj sjednici Odbora, danas bi trebalo da budu definisane teme saslušanja, koji predstavnici državnih organa će biti pozvani i u kom formatu će Odbor raditi.

Predsjednik Odbora Miodrag Laković rekao je da je parlamentarna većina saglasna sa saslušanjem.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta