Prijedlog izmjena odluke o kriterijumima za sticanje crnogorskog državljanstva, koji je juče trebalo da bude usvojen na sjednici Vlade, okupio je juče, danas i narednih dana u više crnogorskih gradova narod koji se protivi tom perfidnom pokušaju etnoinžinjeringa – kazali su iz nevladine organizacije Crnogorski obraz.

Nijedna politička partija, kako su naglasili, ne stoji iza slobodne volje crnogorskih građana da kažu “ne getoizaciji Crne Gore, okupaciji srpskog šovinizma, sprovođenju nacističkih nauma vladajućih apostola da jedan autohtoni narod proglase manjinom”. 

– Ako nam iskušavate volju, ljubav i bezuslovnu odanost jedinoj domovini Crnoj Gori poručujemo vam jednoglasno iz svih blokiranih gradova da ćemo ostati dosljedni zavjetu prađedovskom, ognjištu na kojem se istim plamenom griju duše svih nacija i vjera. Nama su rukoljube i svi apostoli u genetskom kodu istrajnost, otpor fašizmu i odbrana zemlje. Ovo su crnogorske straže koje ste vi „ohrabrili“ da danonoćno brane Crnu Goru od vaše agresije. Ne iskušavajte nas. Naša je snaga vulkanska lava zapretana u srcima iskrenih rodoljuba – poručili su iz NVO Crnogorski obraz.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta