Printskrin Facebook

NAJNOVIJEFoto: Skupština cg

Zanimljivo je da DPS Nikšić ima obraza da se oglašava jer je protiv Marka Kovačevića odbačena krivična prijava zbog toga što je pomjerao prst na ruci onako kako se njima ne sviđa. Zamislite kolika je mržnja u političkom krilu mafije u Nikšiću kada im nije malo bilo što su svoje hijene iz Kavačkog klana angažovali da ga uhode po Nikšiću i ugrožavaju mu život i bezbjednost nego bi i zbog položaja prsta na ruci da ga utamniče. To su saopštili iz Nove srpske demokratije, reagujući na saopštenje DPS u kojem se navodi da je prijavu protiv Kovačevića odbio tužilac čija supruga je dobila posao u Komunalnoj policiji.

-Očekivali smo da će nakon najnovijih Skaj prepiski u kojima se vidi da su pripadnici Kavačkog klana pratili Kovačevića i njegove prijatelje i spremali im šaržere, šipkanja i sačekuše da se ograde od toga i daju podršku onima koji su bili ugroženi. Međutim vidimo po reakciji da su oni od samog početka dio ekipe koja želi na svaki dostupni način da likvidira Kovačevića po uzoru na svoje saradnike iz redova mafije. Crna Gora će biti slobodna kada se jednom za svagda završi sa mafijom i njenim političkim krilom koje se zove DPS – navode u NSD.

Ovih dana, kako kažu, vidimo koliko su tužilaštvo i sudstvo bili zarobljeni i oni još ne mogu da se naviknu da ne odlučuju svi po njihovim instrukcijama i da više ne mogu svakoga kupiti da bi se zadovoljavale njihove potrebe.

-Crna Gora polako ali sigurno postaje nezavisna odvajajući se, ovoga puta ne od Srbije, nego od kriminala, mafije i korupcije u sudstvu i tužilaštvu koju je uspostavio DPS. A tužilaštvo pozivamo da se konačno pozabave Milom Đukanovićem i dokaže da država Crna Gora ipak postoji – navode u NSD.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Slobodan pristup informacijama

Dokumenta