Search
Close this search box.

DELEGACIJA NA SVESRPSKOM SABORU

NSD Budva: Jedni drugima smo najpotrebniji

Mladen Mikijelj, Nemanja Kuljača, Nikola Kralj i Bojana Pićan, zajedno sa mnogobrojnim delegatima NSD, prisustvovali Svesrpskom saboru koji je održan u Beogradu pod naszivom “Jedan narod, jedan sabor – Srbija i Srpska”, saopšteno je iz Opštinskog odbora Nove srpske demokratije Budva.
Foto: NSD

“Učestvovali su u molitvenom činu u hramu Svetog Save na Vračaru, pred patrijarhom Porfirijem, koji je iznio inspirativne riječi o značaju solidarnosti: “Zato i jesmo sposobni da razumemo jedni druge, da razumemo i onog drugog i drugačijeg, čoveka druge vere i drugog naroda, da ga poštujući prihvatimo onakvim kakav jeste, da bez straha stupamo u dijalog sa drugima, da ih istinski obogatimo sobom, ali da i mi njima budemo obogaćeni. Jednom rečju, da u miru živimo međusobno i sa drugima, znajući uvek da smo jedni drugima potrebni””, kažu iz NSD Budva.

Potvrđeno je, dodaju, ono u šta vjeruju – “da treba da radimo jedni sa drugima, nikako da se okrećemo jedni protiv drugih i dopustimo da se razdvojimo.”

“Ujedinjeni smo jači, a zajedničkim naporom možemo ostvariti velike promjene i postići uspjeh. Pobjeda nije samo u postizanju ciljeva, već i u tome kako dijelimo te uspjehe sa drugima. Dijeljenje radosti i postignuća sa svojim saborcima čini naše trijumfe većim i vrednijim. Samo zajedno možemo graditi bolju budućnost za sve nas”, zaključili su u NSD Budva.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments