Foto: Germany/Twitter

Golman Njemačke i Bajern Minhena Manuel Nojer produžio je ugovor sa Bavarcima, saopštio je danas aktuelni šampion Bundeslige.

Nojer se obavezao na vjernost Bajernu do 30. juna 2025. godine.

“Bajern Minhen je najbolji klub u Njemačkoj. Znam šta želim, a to je uspjeh sa klubom. Siguran sam da zajedno sa navijačima možemo da ostvarimo naše velike ciljeve, a to uključuje i finale Lige šampiona 2025. u Minhenu”, rekao je Nojer prilikom potpisavanja novog ugovora.

Tridesetsedmogodišnji čuvar mreže stigao je na “Alijanc arenu” 2011. iz Šalkea za oko 30 miliona eura.

Nojer se krajem prošlog mjeseca vrationa teren poslije deset mjeseci, nakon što je slomio nogu na skijanju.

Takođe, Bajern je objavio da je produžio saradnju i sa drugim golmanom Svenom Ulrajhom, takođe do 2025, koji je uspješno mijenjao sunarodnika proteklih deset mjeseci, a u klub je stigao 2015. iz Štutgarta.

Nojer je za Bajern odigrao 494 utakmice, a gotovu na polovini tih mečeva uspio je da sačuva mrežu (234). Za 12 godina u Minhenu stekao je status legende ovog evropskog giganta sa kojim je osvojio 29 trofeja i niz ličnih priznanja.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Slobodan pristup informacijama

Dokumenta