Policija nije dozvolila patriotskoj koloni iz Nikšića da izađe iz grada. U znak protesta Nikšićani su blokirali magistralu.

Došlo je i do komešanja, a jedan od automobila pregazio je troje građana.

Automobilom registarskih tablica PG CG301, kako nezvanično saznajemo upravljao je Dražen Jeknić, tačnije vozač premijerove djece. Tom prilikom povrijeđena je jedna osoba.

Gradski portal objavljuje video snimke sa lica mjesta:

“Oko 40 vozila je u mjestu Bogetići blokiralo magistralni put Niksić – Podgorica. A što se policije tiče, međugradski saobraćaj je zabranjen, te se u skladu s tim sprovode kontrole”, saopšteno iz policije.

Na mjestima gdje su građani blokirali put, pojavila se i specijalna jedinica Policije Crne Gore. Građani se raspravljaju sa pripadnicima policicije.

Podsjetimo, za danas je najavljen skup u Podgorici, ispred Vlade, povodom najavljenih izmjena Odluke o kriterijumima za sticanje crnogorskog državljanstva prijemom i izmjena Zakona o registru prebivališta i boravišta.

FOTO: gradski.me

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta