Nikšićani koji vec trći dan protestuju zbog najavljene izmjene Zakona o državljanstvu, privode se i saslušavaju u Centru bezbjednosti Nikšić, saznaje Gradski portal, kome se nakon policijskog saslusanja, javila predsjednica Patriotskog komitskog saveza Tanja Knežević Perišić.

“Već tri dana u Centru bezbjednosti Nikšić privode se učesnici Patriotskog skupa, koji se održava na Bogetićima. Javljam se iz policije, gdje sam pozvana da dam izjavu, vjerovatno, po nalogu ministra Sergeja Sekulovića. Vjerovali ili ne, dobila sam dvije prekrsajne prijave u kojima se kaže da sam 8.aprila “stupila na kolovoz i nepotrebno se zadržavala na istom”. Kazna za ovo prekršajno djelo je 50 eura. Može ministar Sekulović da nas kažnjava zato što dišemo na kolovozu, mi ćemo i dalje da protestujemo. Privođenja razumijemo kao odgovor premijera Krivokapića na zahtjeve koje samo mu postavili.  Naši ljudi se privode, zadržavaju se u posebnoj sobi Centra bezbijednosti po cijelu noć. Juče sam u CB ispitivana  tri i po sata jednom, drugi put sat i po. Nastavljamo proteste”, rekla je za Gradski portal Tanja Knežević Perišić.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta