Jedan od povrijeđenih u incidentu na Bogetićima, Branislav Vuković, kazao je da je u trenutku kontakta sa službenim vozilom Vlade, bio okrenut leđima. Vuković napominje da nije nikog napao niti je razlog njegovog dolaska bio izazivanje bilo kakvih nemira, prenosi RTNK.

“Kako je vozilo do raskrisnice, nastala je gungula. Počeo je da provocira vozač iz vozila. Policija je odmah reagovala, da se to vozilo vrati za Podgoricu odakle je došlo”, priča Vuković.

Navodi da u međuvremenu počela je “vika” oko vozila.

“Tamo sam bio sa unukom, koji ima 12 godina. Da sam otišao sa nekom drugom namjerom, ne bih poveo unuka sa sobom. Još sam okrenut pogledom pored vozila da vidim gdje mi je unuk, imaju snimci. Onda sam osjetio, noge i na haubu…Tolika brzina, nijesam mogao da se pomjerim. Ne znam ni sam, Bog mi je pomogao pa sam se okrenuo i pao pored vozila”, rekao je Vuković za RTNK.

On je pitao i da li je moguće da čovjek koji je okrenut leđima da napada nekog.

“Jesam li Crnogorac jesam. Braniću Crnu Goru glavom i bradom”, zaključuje Vuković.

Podsjetimo, danas je  na Bogetićima došlo do incidenta kada je službeno vozilo oborilo Vukovića i još jednu osobu.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta