NAJNOVIJE

U Nikšiću se okupila grupa građana koji danas planiraju da od 16 do 20 časova blokiraju magistralni put Nikšić-Podgorica, u mjestu Bogetići.

Auto – kolona se okupila na parkingu kod Željezare, odakle kreću na Bogetiće, gdje će se, kako kažu u najavi koja kruži društvenim mrežama, održati veličanstveni skup Crnogoraca.

Podsjetimo, Inicijalni odbor slobodnih građana najavio je radikalizaciju protesta ukoliko Vlada do danas ne ispune njihova tri zahtjeva.

Glavni je da se odluka o kriterijumima za sticanje crnogorskog državljanstva prijemom u potpunosti odbaci, ili da se donese uz učešće poslanika suverenističkog bloka i predstavnike svih manjinskih naroda koji žive u Crnoj Gori.

Oni traže i da se hitno procesuira vozač službenog vozila PG CG 301 i da se saopšti koju štićenu ličnost i po kom osnovu je vozač prevozio.

Traže i da se premijer Zdravko Krivokapić javno izvini građanima Crne Gore kojima je, kako kažu, prijetio.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta