NAJNOVIJEFoto: DPS

Kabinet Jakova Milatovića nastavlja svoju tradiciju saopštavanja neistina, poručio je portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić.

Predstavljajući Milatovića kao prvog predsjednika koji je bio u zvaničnoj posjeti Austrije od obnove nezavisnosti, prema riječima Nikolića, Kabinet je saopštio “neistinu i doveo javnost u zabludu”.

“Naime, Filip Vujanović, bivši predsjednik Crne Gore je novembra 2014. godine bio gost austrijskog predsjednika Hajnc Fišera koji je nekoliko mjeseci prije tog, boravio u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori”, naveo je portparol DPS.

Vujanović – Fišer/ Foto: DPS
Za to vrijeme Milatović je, kako je naveo, bio negdje po bijelom svijetu na školovanju i uzimajući u obzir njegovo poimanje sopstvene ličnosti o kojoj, kako kaže, često govori u trećem licu.

“Nije mu zamjeriti što sve češće sebe doživljava kao prvog i jedinog predsjednika Crne Gore, utemeljivača crnogorske diplomatije i promotera evropskih vrijednosti”, dodao je Nikolić.

Ipak, smatra on, dužnost je Milatovićevih saradnika da ga ponekad opomenu da “svijet ne počinje od njega i da ga vrate u realnost” u kojoj on, kaže, sve češće svojim manirima i stavovima pokazuje da je” slučajni predsjednik čija se najvažnija politička misija svodi na lobiranje za proruski DF i pokušaj cijepanja sopstvene stranke”.

“Obje aktivnosti mu znatno bolje idu od onog što je stvarno uloga i misija predsjednika Crne Gore”, zaključio je Nikolić.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Slobodan pristup informacijama

Dokumenta