NAJNOVIJE

Foto: odbojka.me

Crnogorska odbojkaška reprezentativka Nikoleta Perović svoju bogatu igračku karijeru nastavlja u Sjedinjenim Američkim Državama.

Nakon što je nedavno završila sezonu u Kini u Šandongu, za Nikoletu nema odmora – već juče je otputovala za SAD, gdje će do kraja ove sezone igrati za Kolumbus iz Ohaja.

“Dva nova pojačanja smo Mišel Barč i ja, liga ima sedam ekipa, a trenutno smo na četvrtom mjestu, cilj je, naravno, da se uđe u finale.  Imamo velike šanse, ali idemo korak po korak. Ove godine je prva američka Pro Volleyball liga u istoriji. Doveli su jako dobre igrače, trenere i sve je na visokom nivou. Sistem je jako dobar i presrećna sam što sam dobila šansu da budem dio ovog novog projekta, već u nedjelju igraću utakmicu sa Atlantom”, kazala je Perović za sajt odbojka.me.

Perović, koja igra na poziciji korektora, nakon igara za svoj matični klub Luku Bar, internacionalnu karijeru je započela u norveškom Stod voleju. Nakon toga, igrala je za Targu Mureš i Bakau iz Rumunije, njemački Štutgart, mađarsku Bekeščabu. Igrala je još u grčkom AEK-u, potom turskom Koneljanu i italijanskom San Đovaniju. U dva navrata nastupala je u Kini (Junan i Šandong) i Indoneziji, oba puta za Bankunk Bank.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta