Napravili su štetu gradu Herceg Novom, zato što se šalje jako loša poruka, kada pored svih političara i nosilaca moći, vi odlučujite da spalite nekoga ko piše knjige. Koliko god ja iritirao ljude koji su odlučili da me spale, ja nemam nikakvu objektivnu moć da im pokvarim ništa u životu, izjavio je za Gradsku RTV pisac i kolumnista Andrej Nikoladis, povodom odluke da se na karnevalu spali lutka sa njegovim likom.

” Slušajte to je karneval, ja nemam ništa protiv karnevala. Znate zašto postoji karneval iz istog razloga kao i pozorište, zbog katarzičnog efekta. Da to pojednostavim spaliće moju lutku da ne bi spalili mene, i to je svakako ishod koji mene raduje. Preferiram tu opciju. Ja mogu samo da ih nerviram svojim stavovima. Još gora dimenzija je sljedeća, spaljuju lutku opozicionog novinara, jer ja to jesam. Tako da, mislim da je tamo neko sjeo i razmislio, spustio loptu i nije dozvolio da ga vodi bijes, da bi vrlo jednostavno zaključio da ovim što rade zapravo sebi prave štetu “, istakao je Nikolaidis.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta