Nikola Joković: Budva po mjeri građana, a ne po mjeri investitora

Kandidat za odbornika ispred liste “ČIST IZBOR – Petar Odžić – SDP, SD, LP i Građani” sam postao kako bi sa ekipom častnih,  vrijdnih i sposobnih ljudi promijenio sadašnju sumornu starnost naše Budve. Moramo spriječiti divlju gradnju i zagovarati hitno donošenje novog plana za “Budvu centar” i “Bečiće”, kazao je Nikola Joković, kandidat za odbornika.

“Sačuvati i otkupiti sve preostale zelene površine u gradskom jezgru (park kod slovenske plaze, park kod glavne pošte, park kod stare osnovne škole, Miločerski park, park na Zavali, dvorište vrtića…) kako bi i naša djeca uživala kao i njihovi vršnjaci u Evropi”, navodi Joković.

Potrebno je, ističe, pretvariti zonu šetalista od Starog Grada do Kamenova u zonu za rekreaciju.

“Takođe, poslije preuzimanja odgovornosti za vođenje našeg grada obnovićemo postojeća zapuštena igrališta i terene i napraviti biciklističku stazu od Starog Grada  do Zavale. Takođe, potrebno je zabrana rentiranje privremenih lokacija ako zakupac nije osmislio adekvatnu turističku ponudu u skladu sa mediteranskim imidžom koji Budva mora povratiti.  Glas za našu listu, pod rednim brojem 8 je glas kojim ćemo Budvu napravi po mjeri građanina, a ne po mjeri investitora”, zaključuje Joković u saopštenju.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments