Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gradsko preduzeće “Komunalne usluge” d.o.o nastavlja sa realizacijom projekta modernizacije javne rasvjete u prigradskim naseljima, pa je ova infrastruktura bitno unaprijeđena na području Lješanske nahije i to u selima Krusi, Beri, Briđe, Brežine, Liješnja, Draževina, Buronji i Progonovići, saopšteno je iz Glavnog grada.

Pored toga, dodaju, završena je ugradnja javne rasvjete i na području Pipera (Cerovica, Vukovići, Doljani, Rogami i Smokovac), na području Donjih i Gornjih Kokota i u Ublima.

“Planirano je da tokom sljedeće sedmice počnu radovi i na području Bratonožića (Pelev Brijeg, Seoštica), kao i na području Lijeve Rijeke i Bioča”, navodi se u saopštenju. 

Iz Glavnog grada podsjećaju da svi zainteresovani građani takođe mogu uputiti zahtjev za postavljenje objekata javne rasvjete ili zamjenu postojećih svjetiljki preko svojih mjesnih zajednica nadležnom Sekretarijatu za komunalne poslove, te na taj način pokrenuti proceduru.

“U skladu sa planiranim aktivnostima, ekipe Komunalnih usluga će obići teren i odgovoriti potrebama građana.  Ovo gradsko preduzeće, kao i do sada, nastavlja da posvećeno radi na povećanju kvaliteta osvjetljenja u svim djelovima Podgorice, prateći sve standarde kada je u pitanju ova vrsta infrastrukture”, zaključeno je u saopštenju.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Dokumenta