foto:pixabay

Ulja koja dobijamo iz raznih biljaka imaju prirodnu sposobnost da hidriraju i njeguju. Ukoliko naša koža glave, kao i kosa, nije hidrirana, ako je suva, to predstavlja prvi znak da nam je potrebna pomoć u borbi protiv peruti, kao i podrška u njezi kose. Upravo zato su nam potrebni proizvodi na bazi uljajer je ono jedan od osnovnih sastojaka za kojim posežemo kada želimo da tretiramo našu kosu sa brigom i ljubavlju. Predstavljamo vam ulja koja će donijeti prirodan i zdrav balans vašem tjemenu i kosi.

Arganovo ulje

Arganovo ulje bogato je hranljivim sastojcima kao što su antioksidanti, vitamin E i masne kiseline. Ono se već vjekovima unazad koristi u njezi kose, lica, pa i noktiju. Sem što će vam hidrirati kosu i kožu glave, ovo ulje stvara savršenu kombinaciju sa biljkom kao što je bambus, jer on sadrži visok sadržaj silicijum dioksida – važnog minerala koji podstiče rast kose, pomaže u njenom jačanju i vraća joj elastičnost.

Kokosovo ulje

Osim što se koristi u ishrani, kokosovo ulje se može upotrijebiti i za njegu kose. Ukoliko se borite sa suvom kosom i kožom glave, potrebna vam je kombinacija arganovog i kokosovog ulja. Oba ulja hidiraju kožu glave i kosu i njihova kombinacija vam omogućava da koži glave vratite osećaj prijatnosti. Takođe, kokosovo ulje se jako brzo apsorbuje i ne masti vašu kosu, već je štiti od pucanja.

Avokadovo ulje

Ulje avokada ima sposobnost da umiri i hidrira suvu kosu i vlasište. Avokadovo ulje u kombinaciji sa arganovim uljem intezivno hidrira suve krajeve, kao i suvu kožu glave, i ostavlja vašu kosu mekšom nego ikada.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta