Na tivatskom aerodromu uhapšen državljanin Izraela kojeg potražuje Njemačka zbog prevare

Foto: Bokanews

Policijski službenici Sektora granične policije juče su na Aerodromu Tivat uhapsili državljanina Izraela S.E.N. (39), potraživanog po Interpolovoj potjernici, zbog sumnje da je u Njemačkoj počinio prevaru u produženom trajanju.

„Policijski službenici Sektora granične policije su na graničnom prelazu Aerodrom Tivat vršili graničnu kontrolu putnika na letu Tel Aviv – Tivat, kojom prilikom je kontrolisan i S.E.N. (39), državljanin Izraela. Policijski službenici su utvrdili da je za S.E.N. raspisana međunarodna potjernica NCB Interpol-a Wiesbaden“, navode iz Uprave policije.

On se potražuje zbog sumnje da je izvršio krivično djelo prevara, izvršena od strane grupe lica u produženom trajanju sa ciljem sticanja protivpravne koristi, na teritoriji Savezne Republike Njemačke.

„Izvršene su provjere posredstvom NCB Interpol-a Podgorica, kojima je potvrđen identitet lica i da je u odnosu na to lice na snazi crvena interpolova potjernica. S.E.N. je upućen Sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici radi određivanja ekstradicionog pritvora“, zaključuje se u saopštenju.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments