NAJNOVIJE

Vratiti ljude na pijace radnim danima ključni je cilj gradskih tržnica, zbog čega do kraja aprila, utorkom, srijedom i četvrtkom, organizuju 20 odsto popusta na trgovinu.

PR menadžerka Biljana Jovović kaže za Gradski radio da je većina prodavaca prihvatila inicijativu i da je sada na građanima da voće, povrće, suhomesne i druge proizvode, umjesto u marketima, kupe kod domaćih proizvođača.

„Pored prodavaca voća i povrća, i prodavci sira, jaja, cvijeća, kolača i pilećeg mesa učestvuju u akciji“, navela je Jovović.

Većina sugrađana u anketi za Gradski radio govori da nije u toku sa danima popusta. Ipak, navode da prije posjećuju pijace, nego markete. Kod pijaca im je, kako kažu, najprivlačnije što mogu da kupe domaće, svježe proizvode i što su prodavci provjerene. Drugi navode da kupuju u marketima, jer su cijene niže.

Predstavnica Tržnica i pijaca Biljana Jovović ističe da se će prodavci ispoštovati dogovor, te da će akcija dobiti na značaju narednih nedjelja.

„Prvi dan popusta organizovan je prije dva dana na pijaci Pobrežje i tada su sugrađani na većini tezgi mogli kupiti voće, povrće i druge prizvode po 20 odsto nižim cijenama“, objasnila je Jovović.

U Tržnicama i Pijacama navode da će popusti, utorkom na Pobrežju, srijedom u Bazaru i četvrtkom u tržnici Forum, trajati do kraja aprila, ali i da nije isključeno da budu produženi i narednih mjeseci.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta