Na konkurse za zapošljavanje u avio-kompaniji ToMontenegro stiglo je preko 500 prijava za više od 50 radnih mjesta.

“Konkurs je završen prije nekoliko dana i treba da krene faza intervjuisanja. Veliki je posao pred nama”, rekli su agenciji Mina-business iz ToMontenegra.

Avio-kompanija ToMontenegro raspisala je 2. aprila preko Zavoda za zapošljavanje ZZZ konkurse za više radnih pozicija, koji su bili otvoreni tri dana.

Konkurs je, između ostalog, bio raspisan za pozicije šefa linijske baze Beograd, Podgorica i Tivat, glavnog inženjera operativne kontrole, direktore odjeljenja zemaljske i letačke operative i centra za obuku vazduhoplovnog osoblja, kao i stjuardese.

Tražio se i rukovodilac odjeljenja za bezbjednost, šef pogonskog održavanja, pravni zastupnik, direktor odjeljenja za održavanje vazduhoplova i rukovodilac prodaje i podrške klijentima.

Predstavnici ToMontenegra ranije su kazali da će kriterijum pri zapošljavanju biti kompetentnost.

Nova avio-kompanija osnovana je krajem prošle godine. Ubrzo zatim, kontituisan je Odbor direktor i izabran izvršni direktor.

Kompanija je kupila dva aviona i najavila da bi sa letovima trebalo da počne na ljeto.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta