Foto: Gradski.me

Foto: Gradski.me

Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija je objavilo Konkurs za sufinansiranje školarine na master i doktorskim studijama u zemlji i inostranstvu i putnih troškova za studijske boravke  u inostranstvu.

Kako navode, konkursom je predviđeno sufinansiranje školarine za 40 kandidata  upisanih u prvu godinu master studija u zemlji i  inostranstvu studijske 2023/2024. godine, i to po najviše 8 iz oblasti prirodno-matematičkih, tehničko-tehnoloških, medicinskih, poljoprivrednih, društvenih i humanističkih nauka.

“Kandidati moraju imati prosječnu ocjenu na osnovnim studijama najmanje 9,00 i specijalističkim studijama najmanje 9,00 (društvene i humanističke nauke), odnosno najmanje 8,50 na osnovnim studijama i najmanje 8,50 na specijalističkim studijama (ostale nauke). Školarina će se sufinansirati u iznosu do 750 eura”, saopštili su iz ministarstva.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta