Search
Close this search box.

OBJAVILI I RJEŠENJE

Ministarstvo pravde: Tvrdnje MANS-a neistinite, vodimo se isključivo principima istine

Ministarstvo pravde je ozbiljna institucija koja se vodi isključivo principima istine, pravde i rada u korist građana Crne Gore, poručili su iz resora na čijem je čelu Andrej Milović.

Iz Ministarstva su demantovali navode koje je iznijela Mreža za afirmaciju nevladinog sektora (MANS), kada su, između ostalog, pozvali Milovića da objavi rješenje o formiranju radne grupe o izmjenama zakona o državnom tužilaštvu. Oni su izrazili sumnju da Milović ne govori istinu da je glavni specijalni tužilac Vladimir Novović lično učestvovao u izradi tog zakona.

”I ove tvrdnje MANS-a su, kao i obično, neistinite kada je u pitanju osvrt na rad Ministarstva pravde. Ministarstvo je ozbiljna institucija koja se vodi isključivo principima istine, pravde i rada u korist građana Crne Gore, bez ikakvih skrivenih namjera”, napisali su iz Ministarstva pravde na mreži X.

Ministarstvo je objavilo i Rješenje o izmjeni rješenja o obrazovanju Radne grupe za izradu Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnom tužilaštvu, od 13. decembra prošle godine, u kojom se navodi da se u radnu grupu imenuje i Vladimir Novović.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments