Foto:

Nakon izjave državnog sekretara Ministarstva unutrašnjih poslova Rada Miloševića i kritike na račun postupka vozača Vladinog službenog automobila u Bogetićima u kojem je bila ćerka premijera Zdravka Krivokapića, u javnosti su se pojavile spekulacije da je premijer pozvao Miloševića i čak tražio njegovu ostavku.

Milošević, međutim, u izjavi za Vikend novine, kaže da se ništa od toga nije desilo i da sa predsjednikom Vlade uopšte nije razgovarao na tu temu.

Državni sekretar MUP-a i funkcioner Građanskog pokreta URA prekjuče je, podsjetimo, dao drugačiju izjavu od ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića i Demokratske Crne Gore kada je riječ o incidentu u Bogetićima gdje je Vladino auto uletjelo u masu, poručujući da “nije opravdanje da pojedinci službenim vozilima idu kroz masu”, te da je neko mogao da pogine.

U incidentu koji se dogodio u Bogetićima, dva lica su zadobila lakše tjelesne povrede.

Izvor: Vikend novine

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta