Foto: FSCG

Mladen Milinković ostaje trener Budućnosti, odlučeno je na sjednici Nadzornog odbora kluba, nezvanično saznaje Portal RTCG.

Budućnost je u krizi na startu drugog dijela sezone, pošto je osvojila samo bod u prva tri meča, pa je uprava odlučila da sazove sjednicu kako bi se raspravljalo o statusu Milinkovića.

Na kraju je odlučeno da se srpskom strategu da još jedna šansa, a to je derbi sa Sutjeskom u nedjelju.

Podsjetimo, “plavi” su u derbiju sa Dečićem poveli sa 2:0, ali su do kraja ispustili prednost i na kraju remizirali 2:2.

Kolo poslije toga potop protiv Rudara u Pljevljima, gdje su dopustili da izgube sa 3:0 od ekipe koja nije znala samo desetak dana prije tog duela da li će uopšte da učestvuje u nastavku prvenstva uslijed velikih finansijskih problema.

I sinoć novi poraz od Jezera “pod Goricom” pa su tako prepustili lidersku poziciju ekipi iz Tuzi, imaju dva boda manje nakon 22 odigrana meča.

RTCG

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta